dijous, 10 de novembre del 2011

Titelles

Aquest matí feia molt de sol. Hem eixit de l'escola molt contentes i quan baixavem les senyores del forn ens han donat una rosquilleta a cadascuna. Quan hem arribat, Paloma ens estava esperant. Hem pujat al galliner. Des d'allí es veia tot superbé. S'hem rist molt i ens ho hem passat molt bé i es que clar actuant Empar Claramunt així havia de ser.
La setmana passada vam rebre una cridada de Paloma, ens deia que els xiquets i xiquetes d'infantil del Covalta havíem d'anar el dia 10 a l'Odeon per a participar en la 27 Mostra de Titelles de la Vall d'Albaida. Ens enviaria tota la informació en un mail. Quina sorpresa quan les mestres vam vore qui actuava: Teatre Buffo, Empar Claramunt. La història que ens contaria: "Les set cabretes i el llop". Ho complementaria amb "Història d'un zero". De seguida ens vam posar mans a l'obra, Encarna va dir: des del meu taller treballaré aquesta història.
"Història d'un zero" passa al país dels dos. Un dos conèix a una dos i de la seua història d'amor naix un zero. Sabíem qui era "La dos" per que era a llunars. Ens ha fet molta risa a les mestres quan al silenci de l'espectacle ha eixit "La dos" amb els seus llunars i escoltem una veueta que diu: Miraaaaa també té la pigota!
Marian Llàcer Pla 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada