dimecres, 30 de març del 2011

Passar a millor vida

Quan llegim aquesta frase normalment ens fa que mal pensar. No sé perque, realment és el que desitgem: volem passar a millor vida i per això dia darrere dia s’alcem.
Aquesta setmana a l'escola Covalta hi ha gent que desitgem passen a millor vida. Han estat company i companyes per un temps, i hem viscut de tot moments menys i moments molt bons.
Maria va deixar l’escola el dimarts en uns mesets tornarà de nou. En ella començarà una nova vida i esperem vore prompte la cara de la seua bebé.
Vicent l’educador també prompte passarà a millor vida, la seua feina a València l’ajudarà a portar una vida més tranquil.la, més prop dels seus. De segur que més d’un dia t’enyorarem, ens has segut de gran ajuda, a més que s’ho hem passat molt bé en tu.
Que dir d’Agueda?, o la xiqueta de Llutxent?. Sols vull que sàpigues: segur que una bona vida t’espera. No t’ho havíem dit, però totes les mestres que han passat pel cicle d’infantil del Covalta han aprovat les oposicions, o prompte han trobat feina. La nostra feina es un continu aprenentatge. Gràcies: juntes hem aprés moltes coses.
Ja saps on estem: tu si ens busques ens trobaràs.

Marian Llàcer PLa

Aquesta foto va per tu Maria, mira quin perfil més xulo!

2 comentaris:

  1. Quines paraules més boniques!! no em podia esperar una altra cosa de vosaltres!
    des del primer dia fins a l'últim, heu fet que estiguera molt feliç i agust, m'he sentit com una més de vosaltres.
    moltes gràcies per dedicar-nos aquest bonic escrit, i moltes gràcies per tots els moments compartits.
    espere que "el pas a millor vida" siga la mitad de bonic que allò que he viscut amb vosaltres!!!
    gràcies, moltes gràcies! SOU UNIQUES!!
    Àgueda

    ResponElimina
  2. Per a nosaltres ha estat un plaer tenir-te a l'escola, Àgueda. Sàpigues però, que tu també has estat de sort: poques escoles tenen un cicle d'Infantil tant treballador, compenetrat i divertit. Espere que el temps que has passat entre nosaltres t'haurà fet estimar una mica més aquesta difícil però incomparable professió d'ensenyar i aprendre.

    Fins aviat!

    Didac

    ResponElimina