dissabte, 23 de febrer del 2013

Quina sort hem  tingut! A Ontinyent feien teatre, actuava “Bambalina” amb l’obra “El Geperut de Notre Dame”. Actuaran i cantaran en valencià!
Hem eixit d’escola i ens està esperant Pepe amb el bus. Ha tingut un detall molt bonic amb nosaltres: ens feia molta il·lusió pujar al microbús. Isabel també ve, així que de segur estarem més còmodes.

Nervis per a entrar al teatre i com som els més menuts ens diuen que ens posem davant de tot! Quin teatre més bonic! Van aposentant-se els majors de l’escola per ordre d’edat i quan ja estem tots i totes i amb una puntualitat de campanar de Notre Dame comença l’espectacle.
Que bé ho vegem tot! I ho escoltem!. Ens ha passat molt ràpid. I encara amb la boca oberta preguntem a la mestra: és de veritat? I això que dies abans havíem parlat de l’obra a classe i visualitzat uns dibuixos que Maria (la mare de Marc) ens havia passat.
          
 
          
Nosaltres portem dos cursos actuant, dramatitzant (hem cantat i ballat) però no hem caigut que ells i elles estan fent el mateix. Açò dona per a raonar molt els propers dies a l’escola.
Ha estat la millor manera de celebrar el dia 21 de febrer, dia de "La Llengua Materna".


*Felicitats Àngela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada