diumenge, 27 de maig del 2012

Gràcies

La gràcia de penjar el que estem fent a cada moment al bloc fa que no ens sentim en cap moment soles: els comentaris que feu ens animen a continuar. Gràcies a tots i totes per haver participat d’aquesta activitat. O ciberactivitat? A Berta i Helena que han estat pendents de Sergio i de Clara. A les mares i pares que mentre treballaven en l’altre ull veien les novetats. A les que van anar de festa per que en tornar de seguida van pensar en les mestres (ho heu de repetir amb nosaltres, la festa dic). A les que no hi van anar però que no deixaven de pensar en els-les seues menudes: era la seua primera nit fora de casa. A la mare-companya (Viri). Als que acaben cicle: Josep vam pensar en tu!.

Gràcies: sabeu que l’escola pública i amb ella els-les treballadores de l’ensenyament estem passant uns moments complicats. Ens agrada vore que se n’adoneu de l’esforç que estem fent. Aquest mes ens pagaran menys que el passat en diners però no en satisfacció personal. Ha estat una setmana molt intensa i la gent del CEIP Covalta hem sabut respondre a tot el que ens ha vingut per davant: homenatge, vaga, eixida.
Som una gran familia!
Cicle d'Infantil

1 comentari:

  1. Ha sigut una setmana molt intensa i amb molt de treball, i les mestres estem d'allò més orgulloses de vore l'alegria que han mostrat els nostres xiquets i xiquetes, i l'estima de les famílies.

    Gràcies, i a seguir treballant!

    Encarna

    ResponElimina