dijous, 24 de maig del 2012

Benigànim pollós

Aquesta és la cara que tenim les mestres acabadetes d'arribar a la granja. Bon coloret, eh?. Si, ja sabem que esteu enganxades a l'ordenador per a que comencem aquest diari de dos dies, "pue amo allà":
Ens han rebut com tots els dies a l'escola amb el "Bon dia". Hem ballat i ara ja estem esmorzant. Després en una estoneta comencem les activitats, els dos grups que hi ha d'infantil un va a fer natura (3 i 5 anys) i altres al camp (4 anys). Els de primaria també s'ho mengen tot.
Fa molta calor....Mmmhh que bona estava l'aigua, continuem cantant. Estem carregant energia i la panxeta ja comença a fer algún soroll, en una estona: dinar!
Què fam! Què bo! Amanida, pernil dolç, macarrons... Anem a recuperar forces i així a la vesprada anirem a fer melmelada (3i5anys) i ambientadors (4 anys).
Els-les d'infantil estan "ajocaetes". Hem dit als-les monitores que estan acostumades a fer sesta i éls han pujat a la cambra. Uns bequen mentre altres escolten un conte. Els-les de primaria continuen amb l'activitat . Primer està amb els animals i segon fent un itinerari per la natura.
Ací en plena acció. La becadeta ens ha sentat molt bé. Ara tenim moltes ganes de fer feina. A les mares de primària dir-los que també són nostres i no els-les llevem l'ull de damunt. Mmmmh per cert...Mares...Continueu ahí? Com no doneu senyals de vida...
Berenem! Després anem als animals. Que bé! Som expertes. Anem tot el cicle junt. Ja voreu,ja...
Ja estem sopan i es que pujar a carro,al cavall, corre amb les cabres, ànecs, gallines, vaca... Quina fam tenim!
Estem acabant el dia escoltant una història d'amor, estem emocionats. Ja ens queda molt poquet per pujar a l'habitació i descansar, que hui hem tingut un dia molt complet.
Així però en fosc estan...A dormir! Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii que cansaetes estem.Bona nit!


22 comentaris:

  1. Què buida està l'escola sense tots vosaltres!
    Passeu-ho molt bé.
    (AHHH, i besets al meu xic!)

    La mamà d'Íker.

    ResponElimina
  2. Jo ja estic ací !!! Quin dia mes bo! No vós oblideu dels "mamiscibernetiques" que anem a estar pendents del blog 24 hores al dia...
    Disfruteu-ho!!!

    ResponElimina
  3. Ai que bé!!!!!! m'alegre molt de tindre notícies,a passar-ho bé. i quin dinaret més booooooo!!!!!!!!

    Gràcies per mantindre'ns informades,es estos moments m'encanta la tecnologia,jejejejejje.

    Lucia Company

    ResponElimina
  4. GRACIAS POR LA INFORMACIÓN!!! PASARLO MUY BIEN!!!!
    Y ESO ESO ACORDAROS TAMBIÉN DE LOS DE PRIMARIA!!!!

    ResponElimina
  5. UAUHHHHH,QUE ALEGRIA DONA VORER LES FOTOS I ELS COMENTARIS.....MOLTES GRACIES PER LA VOSTRA INFORMACIO...

    PASSEU-HO MOLT BE I DISFRUTEU AL MAXIM...

    MOLTS BESETS PER A TOTS.

    LORENA(INFANTIL)

    ResponElimina
  6. Que si estem ací????

    Clar,que estem ací,amb l'ordinador conectat, fent feina i de tant en tant una miradeta per a estar informades.

    Lucia Company

    ResponElimina
  7. I el tete? I el tete? No parava de preguntar-me Àlex a l'arribar a migdia a casa. Al recordar-li que estava a la granja feia: BRUMMMMM, BRUMMMM!! A la fi ens n'hem adonat que es referia a l'autobús. Li deu haver paregut un cotxe molt gran!
    Encarna se'l podria haver endut, total per un més...
    Molts besets a tots i totes i aquesta nit no allargueu la xarradeta...que jo no estic!

    Viri

    ResponElimina
  8. Que si estem açi? sense parar de pegar miradetes al ordinador,el blog quin gran invent... disfruteu tots/es al maxim, besets per a tots.


    Mari Carmen Albert

    ResponElimina
  9. clara et tirem de menys.
    Espere que vos ho passeu molt be.
    Amunt covalta!!!!!!

    __ BERTA

    ResponElimina
  10. QUE ALEGRIA VORER A TOTA LA MENUDALLA, M´HE CONECTAT A LES 16 H. I ENTRE CLIENT I CLIENT MIRADETA A L´ORDINADOR, PER A VORER LES NOVES NOTICIES QUE PUBLIQUEN LES NOSTRES MAGNIFIQUES MESTRES D´INFANTIL.
    PASSEU-HO GENIAL I MOLTS BESETS PER A TOTS , PERO EN ESPECIAL AL MEU XIC SERGIO !!
    ADEU ,FINS DEMA
    LUCIA VILA

    ResponElimina
  11. ESTEM MOLT CONTENS DE PODER SEGUIR FOTO A FOTO LES VIVENCIES DES NOSTRES XIQUETS,EN ESPECIAL DE MARC, JA QUE ES LA SEUA PRIMERA NIT FORA DE CASA, TOT UN DIA SENSE ENGRESCARSE AMB EL SEU GERMA, AIXI I TOT ET TROBEM MOLT A FALTAR, QUE CONTINUEU PASANO MOLT BE.

    BESETS PER A TOTS I TOTES.
    JOAN,NOELIA I PASCUAL.

    ResponElimina
  12. Digueu-li a Íker que fins i tot els iaios d'Alberic estan enganxadets a l'ordinador. Ara "lo" meu m'ha costat que he estat des d'Albaida fins a Cocentaina parlant pel mòbil diguent-li al iaio per on havia d'entrar al blog.
    Ja us passaré la factura del tlf a les mestres d'Infantil que tal i com estireu els 50 eurets de material segur que em podeu ajudar.
    Besets de bona nit i a portar-se bé TOTS/ES.

    ResponElimina
  13. HOLA,SOC HELENA LA GERMANA DE SERGIO, HUI A CASA HE TINGUT UN GRAN BUIT . NOTE QUE SERGIO NO ESTA, I A MES ESTIC PROU ABORRIDA SENSE ELL.BE DEMA EL TORNARE A VEURE.QUE HO PASSEU MOLT BE I BONA NIT A TOTS I A TOTES,I ESPECIALMENT A TU SERGIO¡
    HELENA ESCRIBA

    ResponElimina
  14. Una besadeta de bona nit per al meu dolcet que ara si que ens fa buit.La sort que tinguem es que podem vore les fotos que si no....Així i tot ja es fa un poc dur especialment ara a la nit.Però ja falta poc per a vore´ns.Ara bona nit a tots i a totes i gràcies a les mestres perquè segur que els xiquets s´ho passen genial.

    ResponElimina
  15. ARA JA TOCA DESCANSAR!!!!!QUE DIA MES BONIC HAN PASSAT ELS NOSTRES XIQUETS A LA GRANJA,I QUE PAGATS ESTEM ELS PARES DE PODER SEGUIR-VOS DES DE CASA... ARA HI HA QUE AGAFAR FORÇES PER A DEMA QUE SEGUR SERA UN DIA MOLT COMPLET.
    UN BESET PER A TOTS I UN ALTRE FORT PER AL MEU DANI!!!
    CLARA

    ResponElimina
  16. HEM ARRIBAT LES MARES DELS XIQUETS DE 4 ANYS FA UN RATET A CASA, HEM ANAT DE SOPAR GRACIES A LES MESTRES QUE HUI ESTAN EN ELS NOSTRES XIQUETS, I NO PODIA ANAR A DORMIR SENSE PEGAR LA ULTIMA MIRADETA AL BLOG,JA FARA UNES HORETES QUE ESTEU DORMINT PERO BONA NIT PER A TOTS, UN BES I UNA ABRAÇADA COM TOTES LES NITS PER A LA MEUA NEREA. MARI CARMEN

    ResponElimina
  17. ES UN POC TART, PERO AÇO ES EL QUE TE INTERNET,BONA NIT A TOTS I TOTES, GRACIES PER DEIXARNOS VORER TOT ALLO QUE HAN FET ELS XIQUETS AL LLARC DE TOT EL DIA, I EL QUE ENCARA ES QUEDA PER DEMA..
    DOS, BESSETS BEN FORTS. UN PER ALVARO I L'ALTRE PER ALEJANDRO.
    NOTA: CRISTINA, MARIAN NO SABEU QUINA TRANQUILITAT ES RESPIRA HUI EN CASA, UFFFF....
    QUE BO. FINS DEMA.
    CARMEN.

    ResponElimina
  18. BON DIA!!!!!Què,habeu passat bona nit?espere que si per que ara vos queda molt de dia per davant,que acabeu de passar-ho molt bé,i enhorabona per tot lo que feu. LUISA (HUGO)

    ResponElimina
  19. BON DIA , ESPERE QUE HAGEU PASSAT BONA NIT ,

    ESTEM MOLT CONTENTS PER VEURE TOT EL QUE ESTEU

    FENT.DISFRUTEU MOLT DEL QUE QUEDA DE DIA

    UN BESETTTTT MOLT FORT.....

    ResponElimina
  20. Bon dia!!! Com heu passat la nit?? Espere que be, que hagen dormit tots com angelets..... Gràcies per informar-nos de tot el que feu, acabeu de passr un bon dia i que es divertiu molt!! LUCIA ( Tània)

    ResponElimina
  21. Buenos días, lo sabemos, sabemos que también estais pendientes de los nuestros!!!!! gracias por todo!!!!!
    Concha

    ResponElimina
  22. HOLA SOC HELENA, LA GERMANA DE SERGIO.ESPERE QUE HO AVEU PASSAT MOLT BE.EL MEU GERMA ESTA DIGUEN QUE HO A PASSAT MOLT BE I QUE VOL TORNAR.
    HELENA ESCRIBA.
    .

    ResponElimina