divendres, 21 d’octubre del 2011

Notícies!

Aquesta setmana és d'eixes en la que tenim moltes coses que contar ja que ha segut un no parar.
El dilluns dia 17 vam començar a plantar les faves a l'hort. Des d'eixe dia hem anat passant per cursos i cada xiquet i xiqueta ha plantat. Per la vesprada començàrem els tallers.

El dimarts 18 va tornar la nostra companya Maria (mestra de segon). Teníem ganes de vore-la. Alexis esperem li hagen donat ja altra escola.
El dimecres apareguérem al suplement "Aula" del Levante. Una vegada més Dídac es va fer càrrec de contar a la resta d'escoles les activitats que realitzem. Aquesta vegada apareguem en la celebració a l'escola del 9 d'Octubre. Ací penge l'enllaç. Ja sabeu si no podeu vore'l el copieu a la barra de direccions del navegador:
http://medias.levante-emv.com/documentos/2011-10-26_DOC_2011-10-19_00_24_54_aula.pdf
El dijous vam estar molt contentes. Va ser tota una experiència per als xiquets i xiquetes de tres anys. Les gallines tornaven a pondre. No ho havien fet des de ja fa temps; El senyor Blasco ens va dir que a Carrícola ja feia al menys quinze dies que no ponien...Serà que tenien moltes ganes de vore'ns?.
Hui divendres pareixia que ja estàvem de veritat a la Tardor. Aquest matí quan hem eixit els de quatre anys a vore l'oratge al pati,hem mirat com sempre el cel cap Atzeneta i sols he dit:
-Mireu...No es veu el Benicadell!!
Jordi R li ha faltat l’aire per a contestar-me: Quan el Benicadell fa capell...
Pel migdia Abel i M.Carmen m'han regalat unes carabasses molt estranyes i les he deixat junt a l’exposició de carabasses que torrarem el mes que ve.

Marian Llàcer Pla

3 comentaris:

  1. QUE BÉ S'HO PASSEN ELS D'INFANTIL!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. I QUANTA FAENA FAN!!! (QUE NO SE'NS OBLIDE A NINGÚ).

    ResponElimina
  3. Anònims: Feina i passar-ho bé. Lo millor: Que ho aconseguim! ;)
    Marian

    ResponElimina