dilluns, 17 d’octubre del 2011

Tallers

Aquesta vesprada hem començat els tallers. El primer grup han estat en Eva al menjador. El taller d’Eva és de manualitats. Hem pintat una fulla de la tardor i hem escrit la paraula "TARDOR". Hem pegat furgadents damunt dels nervis de la fulla.

El segon grup ha estat en Cristina en el taller d'experiments hem conegut a "Carrega Positiva" i a "Carrega Negativa". Aquestes quan les freguem amb un jersei de llana es converteixen en "Força Estàtica" i podem moure les coses sense tocar-les com si fora màgia (com els cabells de Clara). Hem aconseguit fins i tot penjar globus a la paret!

El tercer grup ha estat en Marian en el taller dedicat a Joan Miró, conegut pintor i escultor. Aquesta vesprada hem començat la seua escultura “Dona i Ocell” també hem preparat el llenç per a en un proper taller treballar el seu quadre “La ballarina”.
 El quart grup ha estat en Encarna en el taller de “Contes Tradicionals”. Hem escoltat i compartit amb els nostres comentaris la història d’una xiqueta que li diuen “Alícia” que viatja al País de les Meravelles.

Per als pares i mares nous dir-vos que en els tallers els vostres fills i filles estan agrupats amb xiquets i xiquetes de les altres classes d’infantil. Durant dos dies a la setmana dilluns i dimecres per la vesprada comparteixen activitat.
Si voleu entendre-ho millor,  i vore totes els avantatges que aquesta activitat té, cliqueu el següent enllaç.

Marian Llàcer Pla
 

3 comentaris:

  1. Hola soc Berta, la germana de Clara.

    Estic veient que s'ho munteu molt guay en infantil.

    Una abraçada.

    __ BERTA y CLARA

    ResponElimina
  2. Hola Berta! Quina sorpresa! M'alegra ens visites i que ens digues coses tan boniques. Gràcies. Un bes.
    Marian

    ResponElimina
  3. HOLA, SOC HELENA,LA GERMANA DE SERGIO.
    ESTIC VEIENT LES COSES QUE FEU.
    -SOU MOLT DIVERTITS¡
    -ADEU
    -FINS DILLUNS
    -BON CAP DE SETMANA
    HELENA.

    ResponElimina