dissabte, 10 de setembre del 2011

L'arbre s'adreça de xicotet

El cicle d’infantil està d’enhorabona, ja hi som tots i totes a l’escola. Quina alegria! Ja podem començar els projectes que hem estat planificant.
Un dels objectius per aquest curs del cicle d’infantil és: “Promoure una educació oberta a les necessitats del medi mitjançant la reutilització de residus i el reciclatge”. Pares i mares, sabeu que vosaltres sou molt importants per aconseguir aquets objectius, sense la vostra ajuda no ens seria possible fer el nostre treball.

Els xiquets i xiquetes solen portar els esmorzars amb envoltoris de plàstic o paper d’alumini i els sucs amb pots menuts. Tots i totes sabem que els bricks de litre o paquets grans de galetes, rosquilletes...Són molt més econòmics que els menuts, a més tots els de casa podem beure o menjar del mateix pot.
Estalviem i a més fem un favor a la natura si comprem un portaviandes i una botella de plàstic: podeu posar la mesura que cregueu adequada per als vostres fills i filles de galetes, rosquilletes, fruita, pa, suc o llet. D’aquesta manera sempre sabeu el que ha esmorzat. Quan acaben tanquen el portaviandes i el menjar no es trenca ni es perd. A més no fem tantes deixalles.  

Vos hem fet arribar una nota aquest cap de setmana demanant que els-les vostres fills i filles ens porten a escola bricks de litre: Volem decorar el corredor. El dia 9 d’octubre és la festa dels valencians i valencianes. Sabeu que nosaltres a Albaida comencem les festes patronals i de moros i cristians el dia 6 d’octubre. Amb els bricks que ens feu arribar farem el nostre propi castell al corredor. Segur que queda molt bonic!.



Marian Llàcer Pla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada