dijous, 1 de setembre del 2011

Hola!!!


Aquest matí quan hem arribat a l'escola no paravem de contar les vacances.  Teníem ganes de vore'ns. De seguida les mestres d'infantil en hem reunit per a programar aquest principi de curs. Hem parlat de moltes coses i d'algunes novetats que poc a poc vos anirem contant. Al cicle hem parlat de la importància dels llenguatges  (musical, informàtic, anglés). Hem decidit que cada mestra ens farem càrrec d'un d'aquets llenguatges i anirem a cada classe d'infantil per a que tots i totes tinguen accés.
El curs per als-les mestres comença hui, però sabeu xiquets i xiquetes que vos esperem el proper dijous dia 8 a les 9h del matí. Clar, aquest horari és per a tots i totes excepte els-les xiquetes de 3 anys.
Els pares i mares de 3 anys teniu reunió en Cristina el dilluns dia 5 a les 10 del matí a l'aula de 3 anys. Sabeu que en tres anys l'entrada a l'escola és escalonada, per això enguany entren en dos dies:
DIA 8 Dijous:
- Marc Jornet Ledesma
- Josep Quilis Pastor
- Ainhoa Rodríguez Sempere
- Alejandro Ruiz Micó
- Roser Bataller Company

DIA 9 Divendres:
- Carles Micó Torró
- Yousseff Mihi
- Luna Pont Pavel
- Carla Segrelles Soler

A la resta de pares i mares sols recordar-vos que els i les xiquetes han de dur got (amb el nom), "babi" o roba còmoda que es puguen enviscar, l'esmorzar en una coixinereta (motxilles no, que ocupen molt i no tenim massa espai) i 50 euros per al material (s'han de dur abans d'octubre). Recordeu que no s'ha de comprar cap llibre, no en gastem.
Bé, ja sabeu qualsevol dubte sols hi ha que preguntar-lo. Vos esperem!!!
Marian Llàcer Pla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada