dimecres, 21 de març del 2012

Dàtil i Misteri

Dimarts 20. Quina son! Aquest cap de setmana ha estat un poc més llarg. Entrem a classe, ens saludem i fem totes les rutines de l’estora. Tot pareix normal. Anem a començar la tasca d’equip quan Jordi R. diu: Eeeeeeeeeh! Mireu que hi ha dins aquesta caixa! Tots i totes anem assomar el cap i  vegem a dos tortugues! Jordi R. ho ha dit tant fort que de seguida han acudit els demés companys i companyes de cicle a vore que hi passa.
Els conte la història: a Dídac li agrada molt caminar pels camps i serres. Ha estat caminant per Elx, on viu son pare. De sobte mira una palmera i veu com uns dàtils molt grans es movien per la soca. S’apropa i que veu? No, no eren dàtils. Eren aquestes dues tortugues que algú-alguna havia deixa’t abandonades. De seguida va pensar en nosaltres: els xiquets i xiquetes d’infantil del Covalta de segur que tenen molta cura d’elles! Ens ho va dir a les mestres i...
Estem molt contents i contentes. La família del Covalta creix. Hui ja estan al pati. Les hem batejades pensant en el poble d’on venen: Elx. Era molt fàcil posar nom, aquest poble té moltes coses interessants. Dàtil i Misteri ja corren pel nostre hort. Baia està un poc gelosa, encara que no té queixa: ella està tot el dia en nosaltres dins de classe. Pili, Mili i Wily ni cas!
                Moment en el que Dàtil intenta fer fugina. Vol vore món!

Marian Llàcer Pla

6 comentaris:

  1. Alerta amb la competència al Bioparc!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja molt bo Enrique. Anem fent!

      Marian

      Elimina
  2. man agradat molt. Encarna no voldrien una cosineta d'aigua?
    iker 5 anys

    ResponElimina
    Respostes
    1. Li preguntarem a don Jesús si podem posar una basseta d'aigua en un raconet del pati, tu creus que voldrà?

      Encarna

      Elimina
  3. jo crec que si pero ma mare diu que creu que no
    Iker

    ResponElimina
  4. Gran narració! De segur que "Dàtil" i "Misteri" no trobaran a faltar les àrides serres de les comarques del Vinalopó, vivint al fantàstic i exhuberant oasi que és l'hort d'Infantil. Llarga vida a les tortugues que, si res no passa, encara voltaran per aquest món quan el mestre que les trobà, les mestres que se'n cuiden i els menuts que les admiren, ja no hi siguen.

    Didac

    ResponElimina