dijous, 8 de desembre del 2011

Coses de mestres

La setmana passada en un dinar de família vam coincidir mestres. Clar vam acabar parlant d’escola. Els contava dels tallers (que si Joan Miró, la força estàtica), de l’hort, les gallines i com no, del projecte de Sanchis Guarner. Els agradaven tant les idees que es contava que de seguida vam buscar a l’ordinador del meu cosí el nostre bloc per a que ho vegeren. Mon tio estava bocabadat i em deia: Aquestos xiquets i xiquetes en primària treballaran  la física quàntica!.  
Aquestes experiències que realitzem amb les nostres xiquetes i xiquets normalment es queden al nostre espai: L’escola. De vegades les comentem amb amics i familiars, però sempre hi ha qui va més enllà. Marian a més ho escriu: Una feina extra  però que molt important perquè així ho podem compartir amb molta més gent. De segur que l’editor del diari es quedaria igual que mon tio quan li vaig dir que treballàvem Sanchis Guarner a Infantil i per això no ha dubtat de publicar-li dues setmanes seguides i a més aquesta vegada en la portada de la secció Aula del periòdic "Levante" .

Recorde  la primera reunió de cicle quan vaig escoltar que anàvem  a treballar Sanchis Guarner. Ha segut tot un encert! Les nostres xiquetes i xiquets coneixen la nostra Comarca, coneixen pobles, rius i muntanyes, dites de cada poble, es la primera llavor per estimar i respectar la seua terra.
El curs passat va ser Enric Valor, aquest Sanchis Guarner, i el proper?Enhorabona!!!
Cristina Fayos i Fenollar

4 comentaris:

  1. Sols uns Mestres, amb majúscula,són capaços de seguir un Mestre.I així continueu en la seua obra.Enhorabona,una vegada més.
    E.Morrió

    ResponElimina
  2. Que bonic el que ens dius! Gràcies.

    Marian

    PD: No recorde com es diu el teu bloc. M'ho tindré que anotar i així podré visitar-te :)

    ResponElimina
  3. HOLA, BONA VESPRADA SOC HELENA LA JERMANA
    DE SERGIO. VOS VUIG DESITJAR BON
    NADAL I BON ANY NOU

    HELENA
    ADEU.

    24-12-11

    ResponElimina
  4. Hola Helena. Moltes gràcies i igualment. De segur que com es porteu molt bé els Reis vos deixen moltes coses a tu i al teu germà.
    Un bes.
    Marian

    ResponElimina