dimecres, 15 de juny del 2011

Tres eren tres

*Imatge de Dídac Botella

Segons la numerologia el 3 és el signe de l’expressió artística i de la  sociabilitat. És símbol de la comunicació. També diu que els números tres destaquen al món artístic i és on poden tenir els majors triomfs. Senten la música i especialment el ball així com tot el que estiga relacionat amb l’art. Poden ser grans ballarins i ballarines, cantants, músics i destacar en qualsevol especialitat de l’art escènic.

La setmana que ve durant tres dies els xiquets i xiquetes dels tres centres públics d’Albaida farem teatre al cinema Odeón. Al Covalta són més de tres obres les que representarem, tots els cicles participem.
Els xiquets i xiquetes de Covalta de la classe de  tres anys participaran a l’edició que fa tres del festival escolar “Jo teatre, tu teatres, ell teatra”. Serà el dilluns proper  amb l’obra-musical “El caragol i l’herba de poliol”, en doble sessió matí per a escolars i vesprada per a tots i totes els-les que vullguen vindre a vore'ns.
Si pensem amb el que ens diu la numerologia el resultat ha d’estar d’allò més bé, tinc tots els “tres” possibles per a que siga un dia inoblidable per a tots i totes. Es complicat que jo ara previnga que passarà. Des del present si puc dir que és el que ha passat fins ara: estem disfrutant!, estem aprenent!, estem convivint!, estem fent equip!.

Estic molt contenta perque han segut més de tres els-les que m’han ajudat en tot moment, és molta feina i gràcies a la coordinació de Dídac, del meu germà Abel que sempre està ahí donant-me idees, d'Encarna i Cris, Javi, els-les mares i pares de la meua classe…a vore!!! uiiis quanta gent, no? Vegeu! Som més de TRES!!!

Marian Llàcer Pla

*No oblideu que demà a les 19’30 hores de la vesprada és la presentació. Vos esperem en la plaça de l’ajuntament.

2 comentaris:

  1. Bravo!

    Un escrit de llibre! Enhorabona! Tres, tres tres! Efectivament: tres és un nombre important per al Festival i per a tots els qui el fem possible. Tres també són les vegades que tu has fet teatre i això és tota una proesa! I més, tractant-se dels més menuts!

    Gràcies per tot el suport i la feinada que has fet!

    Didac

    ResponElimina
  2. Més de tres també són les feines que no es veuen, més de tres els mal de caps, més de tres mesos rumiant com fer realitat el projecte, més de tres........
    Però també són més de tres satisfaccions veure’ls gaudir.
    Enhorabona Marian.
    Cris

    ResponElimina