dijous, 19 de maig del 2011

Segon dia!!


6'45 hores : Es van dormir ràpid, estaven molt cansats i cansades. A les mestres ens ha costat més. Jo he pegat una gran becada,que boooo. Ha plogut una estona gran aquesta nit però ara ja fa que ha parat. Sols s'escolten els pardals cantar. A l'habitació com podeu vore segueixen dormint, i es que ahir no van parar.

9'00 hores : quina gana tenim!!! Ara després anem a fer pa i reciclatge.

10'00 hores: Primera feina després d'esmorzar, els de tres anys estem fent paper reciclat i els de quatre i cinc pa.



12'00 hores: Ja hem esmorzat i hem tingut un temps d'esplai. Els de quatre i cinc anys estem fent melmelada, els de tres anem al camp a plantar: allò que el monitor no sap és que nosaltres som verdaders experts i expertes en qüestió d'hort!!!.

13'30 hores: Quina fam! Ja s'ho hem guanyat. Amanida i paella. Després si l'oratge es comporta com ara, els de quatre i cinc anys aniran a plantar i els de tres faran marcs aromàtics.
Segurament aquest escrit acaba ací. A les cinc espereu-nos en escola que tenim moltes ganes de vore-vos. Estem molt contentes dels vostres comentaris, ens hem sentit molt recolzades i ens ha fet molta il.lusió llegir-los. Fins ara!!! 

17'10 hores: Aquesta vesprada ha estat molt bé, el sol ens ha acompanyat i hem pogut fer les activitats al camp. Després mentre esperavem l'autobús per a tornar a casa hem estat cantant i ballant. Ho hem passat molt bé. Tots els monitors i monitores han felicitat a les mestres per que ens portem molt bé.
Hem pujat a l'autobús i ens han posat dibuixos però la majoria ens hem dormit quan faltava poquet per arribar. Després tot ha segut molt ràpid, les mestres parlaven en els pares i mares mentre agarraven les maletes.
Ara a descansar que demà....tornem a escola!!

*Si teniu qualsevol dubte demà ens pregunteu a les mestres, de vegades quan baixem no sabem exactament que esteu preguntant, nosaltres també venim molt cansades i en ganes d'arribar a casa.
Ens alegra que vos haja agradat aquesta idea, Alfons el de la granja-escola també ens ha felicitat. Aquest migdia Cris em preguntava (Marian) per l'estadística del bloc, ara no recorde el número que li he dit però en aquets moments portem record de visites : 403 en aquest dia, i són les 19 hores de la vesprada.

7 comentaris:

  1. Hem passat molt bona nit. Les mestres sempre dormim poquet (algunes més que poquet jeje), però els xiquets i les xiquetes estaven reventaets i han dormit ben agust. En un ratet ja estem per ahí!

    Encarna

    ResponElimina
  2. Segur que ho han passat d'allò més bé!!! les fotos són genials!!
    Xelo

    ResponElimina
  3. No cal que ho digues Encarna, en la foto es respira quietut i tranquilitat, es nota que estaven cansats. El que esteu fent és genial,el bloc és fantàstic.
    Mónica.

    ResponElimina
  4. KE CHEVERE PORKE EN VERDAD KE ESTOY MUY CONTENTA Y ESPERANDO CON ANSIAS KE VENGAIS PARA KE MI NIÑO ME CUENTE TODOOOO COMO ES LA PRIMERA VEZ KE SE APARTA DE MI LADO LO EXTRAÑE MUXOOOO GRACIAS ENCARNA POR CUIDAR Y ENSEÑAR MUY BIEN A NUESTROS HIJOS...LAS FOTOS ESTAN ESTUPENDAS....
    KARINA LA MADRE DE ALEXANDER 4 ANS

    ResponElimina
  5. Quina gran pensada, això d'explicar l'eixida en temps real! Ha estat una manera genial de vincular des de la distància als pares i les mares i de fer-los partícips de l'activitat! I els heu emocionat! Quina gran manera de promocionar el vostre treball i el bloc d'Infantil! Prenc nota!

    Enhorabona!

    Didac

    ResponElimina
  6. HOLA SOC LUCIA LA MARE DE SERGIO ESTIC MOLT CONTENTA DE PODER VORE LES FOTOS I AIXI SABER QUE ES EL QUE ESTEU FENT PER AHI, JA VEIG QUE HO ESTEU PASSANT FENOMENAL. JA VOLDRIA JO ESTAR
    AMB VOSALTRES, VOS TIREM A FALTAR,ESPEREM QUE
    HAJEU DISFRUTAT MOLT
    BESETS A TOTS.

    ResponElimina
  7. Hem estat veient el bloc amb Candela, es una bona idea aixina ens ho ha explicat tot personalment. Candela vos dona les gràcies de lo bé que s'ho ha passat i per lo bé que els eu cuidat!!
    Rosana i Candela :)

    ResponElimina