dimarts, 30 de novembre del 2010

Desembre: el mes de nadal

Ja arriba, ja està ací…en un parell de dies comencem el mes de desembre, el mes del Nadal, i amb ell un bon grapat de coses a fer a l’escola.
Aquest mes és diferent a la resta, sembla el mes més curt o el que passa més ràpid, però tot és deu a la quantitat de coses que fem, anem d’ací cap allà, sense parar, per a que tot estiga llest per a l’últim dia abans de les vacances, unes vacances ben merescudes per a tots i totes.
                        A les mestres ens falta temps per a coordinar totes les activitats que tenim programades; cada dia sorgix una activitat nova, interesant i bonica que  podíem fer amb els xiquets i les xiquetes; enviar una postal a casa suposa molta feina prèvia, buscar el model de postal que ens agrade, pintar-la, apegar les nostres fotos, escriure l'adreça en el sobre, anar a parlar en la directora de correus, fer els paperets per a l'eixida i finalment anar a tirar-la a la bústia de correus. A més a més, hi ha un fum d'activitats: assatgem les nadales i les poesies, fem manualitats, decorem el corredor d’infantil, escoltem música nadalenca, ens disfressem de pastorets i pastoretes, escrivim la carta als reis mags, elaborem la postal de nadal… en fi, sabem que tenim un muntó de feina per davant.
            El mes de desembre és un mes de treball frenètic, però que be mereix la pena per a veure les caretes d’il·lusió dels xiquets i les xiquetes, i les cares de felicitat dels seus pares, mares, iaios i demés familiars quan reben la postal a casa o quan els escolten en el festival.
            Com diu la dita: El mes de desembre, el mes de les festes.
            ENCARNA

1 comentari:

  1. Vaja que si, per cert...tu eres la de l'aula d'enfront? anem tant ràpid que només ens vegem de bon matí jejejeje
    Marian

    ResponElimina